عرصه سوم: سازمان مدارای جهانی در نظر دارد به مناسبت روز مدارای جهانی،جشنواره ای هنری با هدف صلح جهانی،دموکراسی،همزیستی مسالمت آمیز،حقوق بشر و توسعه پایدار در شانزدهم نوامبر سال میلادی جاری در نروژ برگزار کند.
موضوع اصلی این جشنواره مدارای مذهبی،نژادی،قومی،فرهنگی و اجتماعی در خانواده،جامعه و کشور است.این جشنواره از هنرمندان علاقه مند دعوت کرده است آثار هنری خویش را از امروز پانزدهم آگوست برابر بیست و چهارم مرداد تا سی ام سپتامبر به نشانی جشنواره ارسال کنند.
شرایط شرکت در این جشنواره عبارتند از:
حضور برای شرکت کنندگان از تمامی کشورها آزاد است.
اثر هنری باید اصل بوده و پیشتر در نمایشگاه دیگری عرضه نشده باشد.
اثر باید به صورت دیجیتالی طراحی و رنگ آمیزی شده باشد.
هنرمند قبل از ارسال اثر خویش از طریق پست باید نسخه پرینت شده را با مداد امضا و شماره نماید.
اثر هنری همچنین باید با فایل JPG و رزلوشن سیصد dpi از طریق ایمیل ارسال گردد.
اثر هنری باید همراه با سه تصویر به اندازه های A4 و A3 از طریق پست ارسال گردد.
نام،مشخصات شخصی و تماس(شامل شماره تلفن،ایمیل و آدرس پستی و کشور محل اقامت)هنرمند باید در پشت نسخه اصلی اثر درج گردد.
هنرمندان باید یک قطعه عکس و بیوگرافی کوتاهی از خویش را به همراه اثر ارسال نمایند.
اثر باید نشان دهنده یکی از موضوعات فوق الذکر باشد.هیات بین المللی داوران از میان آثار رسیده تعدادی را انتخاب و در مسابقه شرکت خواهد داد.
مجموعه ای از این آثار به عنوان نگاه هنری به اصول مدارا منتشر خواهد شد.به سه برنده این مسابقه به ترتیب هزار و پانصد،هزار و هفتصد یورو پرداخت خواهد شد.به چهار شرکت کننده دیگر نیز صد یورو پرداخت می شود.سازمان مدارای جهانی همچنین اعلام کرده است چنانچه برندگان نتوانند برای دریافت جایزه خویش به نروژ سفر کنند،سازمان به هر طریق ممکن جایزه را برای برندگان مسابقه ارسال خواهد کرد.
اعضای این سازمان عقیده دارند که نبود استقلال وکیل و کانون دادگستری باعث می گردد که عدالت مخدوش شده و کسانی که محق در دادرسی هستند نتوانند به حقوق خود دست یابند.همچنین اعضای این سازمان عقیده دارند که وکلای دادگستری تنها پشتیبانان متهمین و مجرمین در حفظ و نگهداری حقوق آنها هستند و تنها وکلایی می توانند این پشتیبانی را به نحو احسن انجام دهند که استقلال کامل داشته و در راستای حمایت از حقوق موکلین خود دارای مصونیت قضایی باشند.
اعضای خانه وکلای سازمان مدارای جهانی همانطور که در کنوانسیون اصول مدارا آمده است معتقدند،مدارا به معنای پذیرش این واقعیت است که همه انسانها، با تمامی اختلافات ظاهری، موقعیتی، زبانی، رفتاری وارزشی،حق آن را دارند که در صلح زندگی کنند وهمانطور که هستند، باشند.به علاوه تحمیل دیدگاههای شخصی به دیگران مجاز نیست.مضاف به اینکه مدارا در سطح عملکرد دولتی مستلزم عدالت و بیطرفی در دستگاه قانونگذاری،در کاربرد قوانین،در دادگستری و نظام اداری است.همچنین لازمه این امر برخوردار شدن بدون تبعیض تک تک افراد از امکانات قضایی عادلانه است.
اعضای خانه وکلای سازمان مدارای جهانی اعتقاد دارند که وکلا می توانند نقش بسیار ارزنده و مفیدی در گسترش عدالت و برقراری امنیت قضایی. اجتماعی، اقتصادی و سیاسی داشته باشند اما این نقش و آرمان زمانی محقق می شود که وکلا دست به دست هم داده تا موانع رسیدن به احترام گذاشتن به حقوق بشر، دموکراسی و امنیت را از سر را شهروندان خود بردارند.