رصه سوم: سحر خدایاری با 29 سال سن درخواست زیادی نداشت. تنها چیزی که میخواست فرصتی بود که میلیونها نفر در سراسر جهان از آن استفاده میکنند. او می خواست بازیهای تیم فوتبال مورد علاقه خود یعنی استقلال تهران را به صورت زنده تماشا کند. او می خواست در استادیوم بنشیند و از جمعیت لذت ببرد.
او سعی داشت با صورتی به رنگ آبی وارد استادیوم شود، اما او به جای حضور در بازی ، خود را در بازداشتگاه یافت. در سپتامبر سال 2019 ، خدایاری که با عنوان دختر آبی نیز شناخته می شود، به دلیل حضور در یک مسابقه فوتبال مدتی بازداشت شد.
در روز دادگاه، قاضی به دلیل مشکلات خاوادگی حضور نداشت اما به گزارش ایران وایر ، به او گفته شد که احتمالاً حکم شش ماه تا یک سال را خواهد گرفت… او خود را آتش زد و در تاریخ 10 سپتامبر 2019 خیراری بر اثر سوختگی درگذشت.
عرصه سوم به شدت نسبت به دستگیری و احکام تند و تیز علیه فعالان مدنی و سیاسی در جمهوری اسلامی ایران اعتراض میکند و معتقد است که برای مجازاتهای شدید علیه زنان الگوهای واضحی در سیستم قضایی ایران وجود دارد چه معترضان به محدودیت ها برای حضور در مسابقات ورزشی چه معترضان به حجاب اجباری.
تیم عرصه سوم شامل چندین نفر است که زندان و بازجوییهای شدید جمهوری اسلامی ایران را تجربه کردهاند. کامران اشتری، مدیر اجرایی عرصه سوم میگوید: «دو روز به زندان رفتن در جمهوری اسلامی کافی است برای بیست سال رنج کشیدن.»
تاکتیک های مورد استفاده جمهوری اسلامی ایران شامل شکنجه روحی، قطع و اخلال در مراقبت های بهداشتی برای فعالان مدنی و سیاسی زندانی است.
در برخی موارد، حتی یک دوره کوتاه مدت در زندان نیز می تواند منجر به مشکلات طولانی مدت اقتصادی و اجتماعی شود.
همچنین ممکن است فعالان مدنی (داری سابقه زندان و شکنجه) خود را غرق در جامعه و مشکلات اجتماعی جلوه دهند ولی حتی قادر به ادامه تحصیل یا یافتن کار نباشند.
پایان دادن به محدودیت های مشارکت زنان در جامعه از دیرباز مطرح بوده چرا که وقتی زنان شکوفا شوند، ایران نیز خواهد شد.