هیات مدیره
برت تاکن
رئیس هیات مدیره
مدرس فلسفه هنر در آکادمی ریتولد است. وی درصدد تاسیس یک مرکز آموزش هنر و کمک به گفت و گوهای ملی و بین المللی پیرامون آن در آینده است. برت تا کنون سه بار به ایران سفر کرده است که دو بار آن به اتفاق دانشجویان و استادان آکادمی ریتولد بوده است. محصول این سفر مجموعه کتابی از تصاویر و مقالات گرد آوری شده از سوی این گروه به نام “ایران تپنده”است. برت رساله دکترای خویش را در زمینه مبانی فلسفه هنر و طراحی نگاشته است. مدیر شبکه و نوآوری در سازمان حقوق مهاجران است. مریم در زمینه آموزش و حمایت از کارکنان سازمانهای غیر دولتی فعال است و به آنان کمک می کند که چگونه صدایشان بهتر شنیده شود و اثر گذارتر باشند. مریم همچنین عضو موسس جوانان فعال در حقوق بشر، از اعضای بنیاد اتحاد برای ایران و هماهنگ کننده کنفرانس” تد ایکس ایست اند” جامعه بدون مرز است.
کامران هاشمی
عضو هیات مدیره
رئیس بخش مدیریت ریسک بانک” استیت استریت” با سابقه ای طولانی فعالیت با سازمانهای خیریه ایرانی و در مجموع ایرانیان خارج از کشور است. کامران از اعضای موسس و عضو هیات مدیره مرکز جامعه ایرانیان است که در سال ۱۹۸۳ تاسیس شده است و خدماتی چون مشاوره حقوقی به جمعیت رو به رشد پناه جویان در لندن ارائه می کند. کامران همچنین با مدارس ایرانی که در زمینه آموزش و تکنولوژی به صورت داوطلبانه فعالیت می کنند همکاری دارد و از اعضای موسس بنیاد “اتحاد برای ایران” است.
استفان لویتس
عضو هیات مدیره
متخصص امور راهبری بشردوستانه بین المللی و انتقال سازمانی در دوره درگیری و پس ازدرگیری در زمینه بلایای طبیعی و توسعه است. او با سازمان ملل متحد، صلیب سرخ، هلال احمر و سایر سازمانهای غیر دولتی در این زمینه همکاری داشته است. استفان همچنین چندین عملیات اضطراری و بازسازی را در سطح کشوری و منطقه ای مدیریت کرده و خدمات مشاوره ای در کشورهایی چون کوزوو، پاکستان، اندونزی، نیجر،روسیه، ساحل عاج، صربستان ارائه کرده است. وی به مدت سه سال در ایران زندگی کرده و تعهد عمیق خویش برای خدمت به کشور خود را تداوم بخشیده است.
هیات مدیره قبلی
هایو فونکی
استاد سیاست و فرهنگ در موسسه اتوسهر دانشگاه برلین ( از 1993 تاکنون)تحقیق های عمده: اقتدارگرایی و دموکراسی، افراط گرایی راست گراها، مطالعه پیرامون شرق میانه، مطالعات فرهنگ سیاسی بعد از هولوکاست-آلمان. فونکی ایدیولوژی حزب سیاسی راست گرا جمهوریخواه آلمان را، به ویژه با اشاره به نفرت آن حزب از خارجیها، ضد یهودیان و بی نهایت قوم گرایانه را تجزیه و تحلیل و بازسازی کرد. او همچنین ایدهها و ریشههای قوم گرایی را در میان ملت آلمان را تحلیل میکند فونکی به طور گستردهای در مورد شبکههای نئونازی و تاثیر آن بر روی تجدیدنظرطلبی رادیکال و تعصبات اجتماعی، به خصوص ضد یهودیت و نفرت از خارجیها نوشتههای داشته است. فونک دکترای خود را در جامعه شناسی سیاسی شرایط کار به دست آورده است.
اسکات لوکاس
پروفسور مطالعات آمریکا در دانشگاه بیرمنگام درسال 1989. لوکاس متخصص در سیاست خارجی ایالات متحده و بریتانیا است .وی هفت کتاب، بیش از 30 مقاله بزرگ و یک مستند رادیویی و فیلم لابان 2007 را نوشته و یا هم ویرایش کرده است. اسکات ژورنالیست /روزنامه نگار در ایالات متحده بوده و برای روزنامه هایی از جمله The Guardian و The Independent نوشته یا همکاری داشته و مقالاتی برای The New Statesman نوشته است. او به طور منظم در رادیو و تلویزیون بریتانیا، آمریکا وتلویزیونهای بین المللی به عنوان متخصص در مسایل روزمره، امور سیاسی، و تاریخی حاضر میشود. بلاگ او تحت نام Watching America در Libertas فعال است.( مرکز سیاست خارجی ایالات متحده.) اسکات یکی از بومیان آلاباما در ایالات متحده است که همسرش و دو فرزندش وی را همکاری و پشتیبانی میکنند که یکی از آنها وبلاگ سیاسی خود را دارد. او همچنین یکی از اعضای افتخارآفرین ( Res Sox nation) است.
فرید آندو پطروسیان
یک روزنامه نگار ایرانی، محقق و وبلاگ نویس است. او سردبیر آنلاین رادیو فردا، سردبیر «صداهای جهانی هاروارد» و یکی از بنیانگذاران جایزه 18 مارس جنبش محافظت از وبلاگ نویسان است. او به طورمداوم در رسانههای بین اللملی، رسانههای ایران وجامعه مدنی را نقد کرده ودر این مورد سخنرانیهایی در مراکز اکادیمیک چون دانشگاه یالی انجام داده است. او همچنین در پروژههای مختلف دیجیتالی مانند Digiactive همکاری کرده است. پطروسیان کارشناس ارشد در سیاست و فرهنگ اتحادیه اروپا است.
سهراب رزاقی
دارنده دکترای علوم سیاسی دانشگاه تهران است.رزاقی مدافع حقوق بشر است که در اداره رئیس جمهور پیشین ایران، محمد خاتمی، برای تشویق توسعه جامعه مدنی کار مینمود. رزاقی استاد دانشکده بود وبعد از انتخاب محمود احمدی نژاد در جمله اولین موج اخراج علمی از وظیفه سبکدوش شد. از آن زمان به بعد علیرغم دعوت نامه های بسیاری از گروه های دانشجویی، از هرگونه همکاری با دانشگاه در ایران ممنوع شده است. رزاقی رئیس اجرایی موسسه غیر انتفاعی جامعه مدنی مرکز آموزش و تحقیق ایران (ICTRC) بود که به نام کونشگران دیفتالب Koneshgaran Davtalab در ایران شناخته می شد .که این مرکز تمرکز ویژه ای بر حقوق زنان و جوانان داشت. در سال 2007، مأموران اطلاعاتی بدون مجوز دستگیری رزاقی را دستگیر کردند. پس از دستگیری وی ، سازمان مجبور شد درهای خود بسته کند و دیگر فعالیت نداشته باشد. حساب های آن متوقف و کارکنان آن مورد آزار و اذیت قرار گرفتند. نوشته های رزاقی به طور گسترده یی منتشر شده ووی سردبیر چندین نشریه چاپی یا انلاین بود.
همکاران
کامران اشتری
مدیر اجرایی
هنرمند، مدافع حقوق بشر و محقق. ;کامران اشتری مدیر سازمان جامعۀ مدنی «عرصه سوم» در هلند است، او همچنین عضو موسس و هماهنگ کننده اروپایی سازمان«اتحاد برای ایران» بین سال های ۲۰۰۹ - ۲۰۱۰ بوده است. کامران در اوايل دهه ۱۹۸۰ پس از ترک ايران در نيويورک و آمستردام تحصيل کرد. در سال ۲۰۰۳، کامران به مدت چهار سال به ایران بازگشت و در آنجا شرکت خود طراحی و مدیریت کرد. کامران به عنوان مدیر ارتباطات و توسعه در «رادیو زمانه» کار می کرد. او اغلب در مطبوعات در مورد ایران مصاحبه کرده و سخنرانیهایی در مورد رسانهها در جوامع بسته شده در بوداپست، آتن، برلین، نیویورک و آمستردام انجام داده است. برای چهار سال گذشته او همچنین به عنوان سخنران برای جشنواره Movies Of Matter سازمان عفو بین الملل دعوت شده است. از سال ۲۰۱۰، کامران به عنوان سخنران درباره حقوق بشر در مدارس متوسطه هلند و عنوان بخشی از تلاش سازمان عفو بین الملل حاضر شده است. کامران طراح و سردبیر کتاب Hope, Votes & Bullets 2010، همکار نویسنده وبلاگ «نمایی از ایران» (viewfromiran.blogspot.com) و کتاب «ایران: View from Here» بوده است. عکسهای او از ایران اخیرا در کتاب «Iran Ist Anders» در سوئیس منتشر شده است.
توری اگرمن
نویسنده و مشاور ارتباطات. توری به سازمان های مختلفی برای بهبود ارتباطات آنها مشاوره داده است تا بتوانند درک بهتری از مخاطبان خود داشته باشند. توری درباره مسائل مربوط به ایران برای تعدادی از نشریات بین المللی از جمله Prospect -The Guardian-Global Voices مقاله و گزارش نوشته است. توری همکار نویسنده کتابهای Iran: View from Here و co-editor of Hope وVotes & Bullets بوده است.
مصطفی خسروی
مدیر روابط عمومی
روزنامه نگار و عکاس مقیم ایتالیا است. مصطفی به عنوان تحلیلگر سیاسی با رسانه های فارسی زبان همکاری دارد. او در سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۵ فعال دانشجویی و عضو دفتر تحکیم وحدت بود. مصطفی در سال ۱۳۸۲ دستگیر و به ۴ سال زندان تعلیقی محکوم شد. او که دانشجوی مهندسی مواد سرامیک در دانشگاه علم و صنعت ایران بود در سال ۱۳۸۵ از این دانشگاه اخراج شد. مصطفی فعالیت های مدنی خویش را به عنوان عضو سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم وحدت) در سال ۱۳۸۶ ادامه داد. او در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ عضو ستاد مهدی کروبی بود.
پژمان تهوری
پژمان تهوری، روزنامه نگار و پژوهشگر است که از سال ۲۰۱۵ با «موسسه عرصه سوم» همکاری دارد. او حرفه روزنامه نگاری را از سال ۱۹۹۷ بعنوان خبرنگار سیاسی و پارلمانی روزنامه ایران آغاز کرد. با روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد در سال ۲۰۰۵ ایران را ترک و عازم ایالات متحده امریکا شد.تهوری در بوستون امریکا، علاوه بر فعالیت روزنامه نگاری و همکاری با موسسات مختلف رسانه ای و پژوهشی، تحصیلات خود را در رشته روابط بین الملل در مدرسه فلتچر دانشگاه تافتس در مقطع کارشناسی ارشد از سرگرفت. او که دانش آموخته رشته حقوق قضایی بود در دانشگاه تافتس در دو فیلد حل منازعات و حقوق بین الملل دو مدرک کارشناسی ارشد اخذ کرد.تهوری در سال ۲۰۱۰ پس از فارغ التحصیلی به همراه جمعی از چهره های دانشگاهی ایرانی و غیر ایرانی، موسسه خشونت پرهیزی برای دموکراسی را بنیان گذاشت و در سال ۲۰۱۲ در همکاری با دانشگاه جورج میسون در ایالت ویرجینیای امریکا، مدرسه ایرانی حل منازعات و صلح را راه اندازی کرد.پژمان تهوری همچنین در سال ۲۰۱۲ در بوستون امریکا و در همسایگی دانشگاه هاروارد، گالری هنری تاچ را به منظور معرفی فرهنگ و هنر ایرانی و ایجاد مرکزی برای تبادل فرهنگی و هنری راه اندازی کرد. این گالری با برگزاری نمایشگاههای نقاشی و عکاسی و برگزاری برنامه های آموزشی و هنری همچون تاتر، فیلم، موسیقی و کتاب خوانی میزبان دهها نقاش، فیلم ساز، کارگردان، نوازنده و نویسنده ایرانی، امریکایی، اروپایی و حتی آفریقایی بوده است.«جنبش سبز؛ جنبش بی خشونت»، «سه دهه مبارزه کردها از منظر خشونت، خشونت پرهیزی»، «نقش سازمان ملل در پروسه دموکراتیزاسیون در کشورهای جنگ زده و کشورهای عاری از جنگ» و «بیگانگی جنبش های معاصر ایران با عنصر خارجی دموکراتیزاسیون» از جمله مقالات پژوهشی پژمان تهوری است که به رشته تحریر در آمده است.