پس از اعتراض برخی از نمایندگان به سفر حمید رسائی برای نظارت بر عملکرد فدراسیون فوتبال در مسابقات جام جهانی بزریل، حسین آذین نماینده مردم رفسنجان و انار جایگزین وی شد. آقای آذین دبیر اول کمیسیون اصل نود مجلس است که با 44029 رای از مجموع 54678 رای حوزه انتخابیه خویش به مجلس راه یافت.
وی برای نظارت بر «رعایت اخلاق اسلامی» و «تماشاگران» و همچنین بررسی «ابعاد فساد در فوتبال»٬ در جریان مسابقات جام جهانی فوتبال به برزیل سفر کرده است. وی پیش از سفر به برزیل در مصاحبهای با تارنمای تدبیر گفته است:”ما نمیتوانیم به راحتی از بحثهای نظارتی بگذریم. ما باید به طور کامل به تمامی اقدامهای تیم ملی و حتی هنرمندانی که تیم ملی را در سفر به برزیل همراهی میکنند نظارت داشته باشیم تا خدایی نکرده کاری خلاف آداب اسلامی و ایرانی صورت نگیرد.”
حسین آذین جراح و متخصص مغز و اعصاب است. او در 12سالگی انقلاب را درک کرد و در دوران جنگ ایران و عراق کودک-سربازی بود که از ناحیه پا مجروح و به مدت 7 سال به اسارت درآمد. پس از جنگ به تحصیلات خود ادامه داد و موفق شد در رشته پزشکی با تخصص مغز و اعصاب فارغ التحصیل شود.
آقای آذین در سال 83 به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان منصوب شد و پس از یکسال فعالیت، در دوره آغاز بکار دولت احمدی نژاد به ریاست این دانشگاه برگزیده شد.
در دوره دولت احمدی نژاد، وی علاوه بر ریاست دانشگاه رفسنجان، سمتهای دیگری نیز در شهر رفسنجان بدست آورد و برای نخستین بار در سال 90، موفق شد بدون قرار گرفتن در فهرست سیاسی فعال در انتخابات آن دوره، به عنوان نامزد مستقل به نهمین مجلس راه یابد. آقای آذین اما پس از ورود به مجلس به فراکسیون اصولگرایان مجلس پیوست که ریاست آن بر عهده غلامعلی حدادعادل است.
در کارنامه قانونگذاری وی در ارتباط با عرصه جامعه مدنی میتوان به امضای طرح “طرح تقویت و توسعه سازمان بسیج رسانه” اشاره کرد. بر اساس این طرح اختیارات و امکانات گستردهای باید در اختیار سازمان بسیج و سپاه پاسداران برای راهاندازی رسانههای نزدیک به تفکرات بسیجی و همچنین تقویت فعالان رسانهای همسو با این جریان قرار گیرد. در این طرح همچنین پیش بینی شده بود که دفاتر بسیج رسانه را در رسانههای عمومی کشور ایجاد شود. در حال حاضر کلیات این طرح به تصویب کمیسیون امنیت ملی مجلس رسیده است اما هنوز از تصویب نهایی مجلس نگذشته است.
امضای طرح نظام جامع آموزش و تربیت فنی و حرفهای و مهارتی از دیگر فعالیتهای این قانونگذار است. هدف این طرح ایجاد یک نظام مشترک برای ارائه آموزشهای فنی و حرفهای است که ارکانی چون ارکانی چون نهاد ملی آموزش و تربیت فنی و حرفهای و مهارتی، ارائه دهندگان آموزش و تربیت فنی و حرفهای و مهارتی،انجمنهای علمی حرفهای، اتحادیهها و صنوف حرفهای و شغلی را شامل میشود.