جامعه مصطفی العالمیه با نظر علی خامنه ای رهبر ایران، و با هدف «جذب دانشجو از سراسر دنیا، توسعه علوم اسلامی، انسانی و اجتماعی و تربيت مجتهدان، عالمان و متخصصان پارسا و متعهد، به تبيين، توليد و تعميق تفكرات و انديشههای اسلامی و نشر و ترويج اسلام ناب محمدی، در یک کلام صدور انقلاب و ترویج اندیشه های آیت الله خامنه ای» در سال ۱۳۸۸ تشکیل شد. در خصوص جامعه المصطفی العالمیه خوب است بدانیم:
- تنها بودجه شفاف این مجموعه، بودجه ای است که از دولت دریافت می کند سایر منابع مالی این نهاد کاملا مخفی است.
- بودجه این نهاد در سال ۹۷ حدود ۳۰۵ میلیارد تومان بود که در سال ۹۸ دولت آن را به ۲۰۱ میلیارد تومان کاهش داده است.
- این مجموعه که تحت عنوان دانشگاه و تحت قوانین وزارت علوم اداره می شود ۱۷۰ موسسه وابسته در دهها کشور دنیا دارد.
- کار اصلی این موسسه تربیت نیروهای جهادی در کشورهای مختلف دنیا برای توسعه شیعه و نشر مبانی حکومت اسلامی است.
- رهبران بسیاری از گروههای جهادی کشورهای مسلمان همچون انصار حزب الله یمن، جنبش اسلامی نیجریه، بیداری اسلامی بحرین، زینبیون پاکستان، فاطمیون افغانستان و … فارغ التحصیلان این مدرسه هستند.
- این نهاد در کشورهای بسیاری از جمله افغانستان، لنبان، هند، اندونزی، آلبانی، بوسنی، انگلستان، غنا، کومور، کنگو و … دانشگاه اسلامی تاسیس کرده است.
برای آشنایی بیشتر با این سازمان مذهبی و منابع مالی، فعالیتهای درون مرزی و برون مرزی، اهداف سیاسی توسعه تشیع، نحوه صدور انقلاب و همچنین آشنایی با زندگی نامه علیرضا اعرافی رئیس کنونی جامعه المصطفی العالمیه، کتابچه زیر را دانلود و مطالعه کنید.
این کتابچه یکی از پنج کتابچه عرصه سوم درباره معرفی بنیادهای و سازمانهای اقتصادی، سیاسی و مذهبی در ایران است. ما به عنوان یک سازمان جامعه مدنی تلاش کردهایم تا تصویری دقیقتر و عمیق تر از بنیادها ایران ارائه دهیم، ما باور داریم که در نبود نظارتهای دولتی و مدنی و با تجمیع ثروت و قدرت در بنیادها شرایط برای رشد هرگونه فساد سیاسی و اقتصادی مهیا میشود. ما معتقدیم عدم وجود شفافیت در نظام مالی این بنیادها که عموما مصرف کننده بودجههای دولتی و منابع ملی هستند، راه را برای سو استفاده و تخلف باز گذاشته است.
این مجموعه حاصل تحقیقی گسترده و چالش برانگیز از منابع محدود آنلاین و آفلاین در داخل و خارج کشور است که توسط تیم عرصه سوم در پاییز و زمستان ۹۷ آماده و منتشر شده است.
از شما خواننده گرامی دعوت میکنیم در صورت دسترسی به منابع بیشتر و یا جهت ارائه انتقادات و پیشنهادات خود از طریق آدرس ایمیل زیر با ما تماس بگیرید.