فومن در انتظارگام سوم حذف مجسمه شکارچی/نصب تندیس شکارچی نادم در مریوان
مدیر دیدهبان حقوق حیوانات بااشاره به حذف مجسمه شکار درسوسنگرد و سیاهکل ازوعده مسئولان محیط زیست برای حذف تندیس شکار در فومن خبر دادوافزود: در مریوان نیزمجسمه شکارچی نادم در یکی از پارکهای شهر نصب شد.
شهرام امیر شریفی در گفتگو با مهر افزود: پس از برچیده شدن تندیس شکارچی از میدانی در شهر سوسنگرد، و با گذشت بیش از یک سال از مسئولان محیط زیست برای حذف سه تندیش شکار از سه شهر مختلف، مجسمه شکار چی از میدان دیلمان سیاهکل نیز حذف و قرار شد که آن را با تندیس یک پلنگ که از گربه سانان با اهمیت و در خطر انقراض منطقه است، جایگزین کنند.
وی با بیان اینکه هنوز یک مجسمه که نماد شکار و شکارچی است در کشور باقی مانده اظهار داشت: این تندیس در شهرستان فومن قرار دارد و مسئولان محیط زیست وعده پیگیری برای حذف این نماد ضد محیط زیستی از این شهرستان سر سبز کشور را نیز دادهاند.
مدیردیدهبان حقوق حیوانات از مسئولان شهرداری فومن درخواست کرد در ادامه اقدامات مسئولان شهرستانهای سوسنگرد و سیاهکل، با محیط زیست همکاری کنند و آخرین تندیس شکار در کشور را پایین کشیده و تندیسی درشان طبیعت بکر این منطقه به جای آن نصب کنند.
تندیس شکارچی نادم در مشهد
شریفی با اشاره به تندیسی که در میدان ۱۵ خرداد شهر مشهد نصب شده است، تصریح کرد: این مجسمه مضمونی بر خلاف تندیسهای شکار دارد و نماد توبه از شکار در پیشگاه امام رضا (ع) است.
به گفته وی، در حقیقت این تندیس شکارچی نادمی را نشان میدهد که رو به حرم امام رضا (ع)، کمانش را به زیر آورده و با سری پایین و دستی بر سینه اظهار ارادت میکند.
رونمایی از مجسمه انتزاعی شکارچی نادم در شهر مریوان
مدیر دیدهبان حقوق حیوانات تاکید کرد: شهرداری مریوان، نیز در اقدامی زیست محیطی مجسمه کاک احمد عزیزی شکارچی نادمی که به اصرار دختر کوچکش شکار را ترک کرد و با شکستن تفنگش سونامی تفنگ کشان را در کشور راه انداخت در پارک ۲۶ گلان این شهر نصب کرد.
وی افزود: بر پایه این مجسمه با دعوت از تفنگ به دستان برای شکستن تفگهای شکاریشان نوشته شده: برای احیای طبیعت و بقای جانداران وحشی بیایید قامت اسلحه شکاری را خمیده نماییم.
شریفی حذف نمادهای مبلغ شکار و تلاش برای نصب مجسمههای با محتوای ضد شکار را اقدامی ارزنده در راستای اشاعه فرهنگ زیست محیطی در میان مردم دانست و برای ادامه چنین روندی اظهار امیدواری کرد.
مولوی عبدالحمید برنده جایزه تلاشگر حقوق بشر سال ۱۳۹۳ کانون مدافعان حقوق بشر
مولوی عبدالحمید اسماعیلزهی از سوی کانون مدافعان حقوق بشر به عنوان برنده جایزه «تلاشگر حقوق بشر» سال ۱۳۹۳ هجری شمسی معرفی شد.
کانون مدافعان حقوق بشر از سال ۱۳۸۶ هجری شمسی، هر سال از میان تلاشگران حقوق بشر، یک نفر را به عنوان برنده جایزه «تلاشگر حقوق بشر» معرفی میکند. اینجایزه در روز جهانی حقوق بشر- ۱۰ دسامبر- اهداء میشود. به گزارش سایت کانون مدافعان حقوق بشر، جایزه تلاشگر حقوق بشر در سال ۱۳۹۳ به پاس تلاشهای بیوقفه و پیگیرانه مولوی عبدالحمید در سالهای گذشته برای برقراری روابط آشتی جویانه بین اقوام و گرایشهای مختلف مذهبی در استان سیستان و بلوچستان به این روحانی برجسته اهل سنت تعلق گرفت.
کانون مدافعان حقوق بشر با انتشار بیانیهای با اعلام این خبر، به بیان چرایی اهدای جایزه «تلاشگر حقوق بشر» سال ۱۳۹۳ به مولوی عبدالحمید پرداخت.
در قسمتهایی از این بیانیه آمده است:
«بسیار مفتخر هستیم که جایزه «تلاشگر حقوق بشر» کانون مدافعان حقوق بشردر سال ۱۳۹۳ به آقای مولوی عبدالحمید، یکی ازعلمای اهل سنت در ایران تقدیم میشود. آقای مولوی عبدالحمید تلاشهای بیوقفه و پیگیرانهای در سالهای گذشته برای برقراری روابط آشتی جویانه بین اقوام و گرایشهای مذهبی مختلف در استان محروم سیستان و بلوچستان داشته است.
با وجود اینکه استان سیستان و بلوچستان یکی از استانهای مرزی کشور ایران و همجوار با دو کشور افغانستان و پاکستان است و مردم دو کشور افغانستان و پاکستان سالها دچار اختلافها و جنگهای قومی و مذهبی هستند اما آقای مولوی عبدالحمید تلاش کرده است تا از اختلافهای قومی، قبیلهای و مذهبی در این استان کاسته و با ارائه الگویی تأثیر گذار از زیست مسالمت آمیز و توأم با صلح و مدارا و تحمل یکدیگر، به امنیت و ثبات و جلوگیری از خشونت یاری رساند. مولوی عبدالحمید با تحمل سختیها و فشارهای بسیار از هرگونه افراط و تفریط پرهیز کرده و با حضور فعال و چشمگیر در عرصههای اجتماعی سعی در الگوسازی مناسب از زیست مسالمت آمیز توأم با فعالیت علنی و شفاف کرده است.»
حضور بهترین مدافع میانی روی تور آسیا در محک
محمد موسوی بهترین مدافع میانی روی تور والیبال آسیا در سال ۲۰۱۴ و از اعضای تیم ملی والیبال ایران در آخرین روزهای آذرماه ۱۳۹۳ به دیدار کودکان محک آمد.
به گزارش وبسایت محک حضور این قهرمان ملی در بخشهای بیمارستان فوق تخصصی سرطان کودکان محک روزی پر از شادی و هیجان را برای کودکان محک و والدینشان رقم زد. موسوی در اقامتگاه با کودکان والیبال بازی کرد. کودکان محک از اینکه هم تیمی قهرمان آسیا بودند، خوشحال بودند و اتاق بازی از صدای شور و هیجانشان پر از هیاهوی شادمانه شده بود و این هیاهو زمانی که کودکان در برابر عموی والیبالیستشان امتیاز کسب میکردند دوچندان میشد.
کودکان و خانوادههایشان با محمد موسوی عکس یادگاری گرفتند و از آرزوی قهرمانی خود در آینده گفتند. آرزوی بزرگی که با همتهای بلند مردمان نیک اندیش این سرزمین به واقعیت خواهد پیوست. آرزویی که امروز هم تحقق آن را در قامت استوار کودکان بهبودیافته محک که قهرمانان مبارزه با سرطان هستند شاهد هستیم.
مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان با نام اختصاری «محک» از سال ۱۳۷۰ و با شماره ثبت ۶۵۶۷ در قـالب یک سـازمان غیر انتفاعی- غیر دولتی با انگیزه والای کمک به همنوع فعالیت همه جـانبه خود را جهت حمایت از کودکان مبتلا بـه سرطان و خانوادههای آنـان آغاز کرده است.
اعتصاب ۹۰۰ کارگر کارخانه وابسته به قرارگاه خاتمالاوصیا
نزدیک به ۹۰۰ کارگر واگن پارس اراک در اعتراض به خودداری کارفرما از تمدید قرارداد کار رئیس نهاد کارگری این واحد تولیدی دست از کار کشیده و تولید را متوقف کردند.
به گزارش کلمه و به نقل از ایلنا، قرارداد کار «علی درخشندهبخت»، رئیس شورای اسلامی کار واگن پارس تا پایان آذر ماه اعتبار داشته است. کارگران میگویند آقای درخشندهبخت تا پایان اردیبهشت ماه سال آینده در شورای اسلامی کار واگن پارس عضویت دارد و از مصونیت نمایندگی برخوردار است بنابراین کارفرما حق اخراج او را ندارد.
بر اساس این گزارش، کارفرما در ادامه تغیبرات خود به تازگی مدیر انتظامات واگن پارس را با وجود آنکه دو ماه به پایان قرارداد کارش باقی مانده بود از کار منفک کرده است و یک نظامی بازنشسته را جایگزین او کرده است. آنطور که کارگران گزارش کردهاند مدیر جدید از صبح امروز مشغول به کار شده و نفرات جدیدی را در واحد انتظامات و نگهبانی جایگزین کرده است.
کارگران میگویند این تغییر مدیریتی در واگن پارس به قصد اعمال محدودیت بیشتر بر کارگران و ایجاد جو پلیسی در کارخانه است. در هیمن رابطه یکی از کارگران به ایلنا گفت هر شش عضو شورای اسلامی کار واگن پارس در اعتراض به خودداری کارفرما از تمدید قرارداد کار رئیس این نهاد کارگری، قراردادهای جدید خود را امضاء نکردهاند.
نامه ۷۰۰ فعال مدنی به روحانی: اسیدپاشان آزادند و مهدیه گلرو بازداشت؛ این عادلانه نیست
هفتصد فعال سیاسی و مدنی و دانشجویی در نامهای به حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران از او خواستند که از تمامی امکانات قانونی و ظرفیتهای خود برای رهایی مهدیه گلرو بهره گیرد.
به گزارش کلمه در این نامه تصریح شده است: ما با عنوان دوستان و همرهان مهدیه شهادت میدهیم که او در سالیان اخیر جز سرنوشت ملت و کشورش دغدغهای و جز فعالیت مدنی، مسالمتآمیز و قانونی روشی و جز حمایت از عقلانیت و اعتدال مشی نداشته است. حتی در شرایطی که حق خود او برای ادامه تحصیل، صبورانه در دولت تدبیر و امید که او برای برآمدنش از هیچ کوششی فروگذار نکرده بود نیز ادا نشد، گام از این دایره بیرون ننهاده است.
پس از گذشت بیش از دو ماه از اسیدپاشیهای زنجیرهای در اصفهان هنوز عامل یا عوامل این اقدام دستگیر نشدهاند، اما همچنان مهدیه گلرو، عضو کانون شهروندی زنان و از شرکتکنندگان در تجمع اعتراضی به این حادثه، در بازداشت به سر میبرد.
متن کامل این نامه و امضاهای آنکه نسخهای از آن در اختیار کلمه قرار گرفته، در زیر میآید:
جناب آقای دکتر حسن روحانی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام
آنچه ما را به امضای متن حاضر و سخن گفتن مستقیم با شما برانگیخته است، نه فقط مقام رسمی شما به عنوان رییسجمهوری اسلامی ایران و پاسدار
قانون اساسی کشور و نه تنها دغدغه ما برای موفقیت و تحقق وعدههای دولت تدبیر و امید و نه صرفاً نگرانی ما برای حفظ جایگاه این دولت در میان بدنه اجتماعی حامیاش که بیش و پیش از هر چیز دغدغه و نگرانی ما در مورد وضعیت مهدیه گلرو است.
آقای رییسجمهور،
مهدیه گلرو دانشجویی محروم از تحصیل و فعال سیاسی و اجتماعی است، که در سالهای اخیر بارها طعم تلخ بازداشت و حبس و محرومیتهای اجتماعی را چشیده است. او آخرین بار در جریان اعتراضات مدنی به اسیدپاشیهای اخیر و در حالی که عامل یا عاملان این جنایت شنیع هنوز آزاد و از پیگرد قانون و عدالت فارغ هستند، بازداشت شده و تاکنون دربند است.
آقای دکتر،
ما با عنوان دوستان و همرهان مهدیه شهادت میدهیم که او در سالیان اخیر جز سرنوشت ملت و کشورش دغدغهای و جز فعالیت مدنی، مسالمتآمیز و قانونی روشی و جز حمایت از عقلانیت و اعتدال مشی نداشته است. حتی در شرایطی که حق خود او برای ادامه تحصیل، صبورانه در دولت تدبیر و امید که او برای برآمدنش از هیچ کوششی فروگذار نکرده بود نیز ادا نشد، گام از این دایره بیرون ننهاده است.
از شما به عنوان رییسجمهور و حافظ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، متولی دستگاه اجرایی کشور و سکاندار کشتی اعتدال و میانهروی در میانه این طوفان افراطگرایی و عقلانیت گریزی تقاضا و انتظار داریم که از تمامی امکانات قانونی و ظرفیتهای خود برای رهایی مهدیه گلرو بهره گیرید.